ЛЯТНА МЕДИЙНА АКАДЕМИЯ ЗА ДЕЦА – ОТ 5 ДО 9 СЕПТЕМВРИ

26 август 2016

123В края на лятната ваканция стартира последната за сезона Академия за деца.
Формират се групи за деца от 8 до 17 години. Модулите са разпределени в рамките на седмица, всеки ден от 9.00 до 16.00ч. за периода от 5 до 9 Септември 2016.

В края за прекрасното лято и миг преди да започнат отново с училищните занимания – децата се превръщат в убедителни презентатори, в автори на статии за вестник, в репортери, които взимат интервюта с неудобни въпроси и снимат с камера и фотоапарат. Те ще участват и в дебати по актуални теми. В Академията всеки получава своето поле за изява, според интересите си, независимо в каква сфера са те – рисуване, танци, актьорско майсторство, операторство, политика и т.н. Разполагате само със седмица, за да заявите участие.

Децата и този път ще се учат от водещи журналисти, оператори и фоторепортери. С присъствието на реални събития и по време на ролеви игри ще овладяват уменията за публични изяви, вербално и невербално изразяване. Децата ще могат да създадат собствен документален филм, репортаж, статия, фото изложба или публикация в електронни издания.
На какво още ще се научат академиците? На спонтанност, как да преодоляват вътрешните си бариери, на умения за водене на спор, работа в екип, комуникативни умения.
Предвиждаме време и за изпълнение на творчески задачи на открито.
Всяко дете ще завърши участието си със създаване на медиен продукт. Готови сме да подкрепим и пренасянето на получения опит в училищна среда. Но най-важното – Медийната академия за деца създава приятелства!!!

Участниците ще получат сертификати от Медийна академия на Център за професионално обучение към „Анкор А Дженте”.
Такса за участие: 300 лева
Очакваме ви!
За повече информация и записвания:
Ирина Гълъбова – организатор – 0878 435893
Владислав Калканджиев 0892/ 344044