МЕДИЙНА АКАДЕМИЯ ЗА ДЕЦА – 2018

21 юни 2018

Скъпи приятели,

тази година Медийната академия за деца отново отваря врати. Лекторите ще гостуват в различни училища в страната и в залите на Академията в София. Първата група ще се обучава от 9.07 до 13.07.2018г.

В рамките на пет дни в групови и индивидуални занимания децата ще учат за медиите и работата на журналистите, ще създават свои репортажи, филми, ще правят фотографии, ще организират публични събития и … много ще се забавляват. При нас всеки намира много приятели!  

Преподавателите ни, както всеки път, ще стимулират бързото мислене, прояви на творчество, както и индивидуалните таланти на всеки участник. Всеки ще получи възможност за развитие на своето хоби, ще научи интересни и полезни факти не само от света на журналистите, но и от този на актьорите, режисьорите и продуцентите. Децата ще бъдат ангажирани и според интересите им – рисуване, танци, актьорско майсторство, журналистика, операторство, фотография и т.н. Отново ще учат интересни факти в музеите и в студиата. И тази година заниманията по време на лятната ваканция са съобразени с потребностите, очертани от педагозите, а именно – необходимост от подобряване на  взаимоотношенията в училище, комуникативните умения и не на последно място – създаване на нови и на много положителни емоции.  

Преминалите през лятната Академия ще получат Сертификат за медийно обучение и комуникации.

Формират се групи за деца от 7 до 17 години.

Обученията се провеждат в учебната ни зала на ул. „Кишинев” 4 в София, от 9,30 до 16.30 ч.

Записвания на телефони: 0876 307 421, 0878 887 139 и info@ancoragente.com до 3.07.2018г.

Гостуванията на Академията в училищата се договарят индивидуално.