Дейност

Ancor A Gente е агенция за ПР и реклама, като дейността ни се разпростира върху широка палитра от услуги. Работим на проектно ниво или чрез месечен абонамент със заложени параметри. Винаги провеждаме първоначална среща, на която се запознаваме с клиента и неговите идеи и желания.

Може да се свържете с нас по телефон, имейл или чрез отредения за това формуляр на този сайт. Заедно обсъждаме вариантите за действие и поставяме сроковете. В кризисна ситуация се запознаваме с материята и се задействаме мигновено в крачка.

Защо ви е нужна подобна услуга? Медиите и диалогът с техните аудитории в пространството имат своята специфика. Вашите пратньори, потребители, фенове, читатели и бъдещи поддръжници – също. Почти всичко може, в даден момент, да бъде използвано против вас. И всичко може да се използва във ваша полза. Ние сме специалисти в постигане на второто.

Рекламираме със стил. Независимо дали ще ви организираме гала вечер или масово събитие в парка, ние ще го направим по най-добрия начин за вас самите. Доверявате ни се и работим предано и отдадено, като уважаваме, а не изопачаваме образа за компанията или дейността ви. В същото време знаем как да ви насочим към това да се развивате в правилната насока.

Не променяме стратегиите, които разработваме за вас, спрямо посоката на вятъра, защото вярваме в техния успех и знаем как да ги реализираме. В същото време се адаптираме към една постоянно променяща се икономическа, обществена и глобална обстановка.

Следим резултатите от съвместната ни работа, независимо дали е краткосрочна или дългосрочна, като редовно ви даваме поводи да бъдете доволни от нашите услуги.

КАКВО УМЕЕМДРУГИТЕ ЗА НАС