„ТАЕН КЛИЕНТ”

АНКОР А ДЖЕНТЕ ПРЕДСТАВЯ:

ВАШИЯ „АГЕНТ ПОД ПРИКРИТИЕ”

taen-klient

Агентът под прикритие има най-много информация, притежава специфични умения за комуникация,  актьорски способности и винаги е на крачка пред „другите”. Всеки  управляващ бизнес или организация се е замислял и  за правилния избор на екипа си, възможностите за разширяване на дейността си сферите на работа.

Динамиката на времето и високите критерии на партньорите и клиентите ни изискват своеобразен контрол, както на собствената ни дейност, така и проучване на конкуренцията. Тук не става въпрос само за маркетинг. Предизвикателствата на модерния свят правят доброто проучване, анализ и изграждане на стратегия за развитие на бизнеса единствено възможни с вграждането на „подставени лица” в структурите на компанията. Така евентуалните пропуски на екипа ни и/или недостатъците при отношенията ни с потребителите могат да бъдат превърнати в предимства. Условията – да знаем за тях и да ни бъдат предложени адекватните решения.

АНКОР А ДЖЕНТЕ  отговаря на изискванията на своите клиенти, разработвайки план за работа на екип, който да участват в проекта „таен клиент”. Агенцията организира обучението и вече внедрява в структурите на компании „агенти”, които да проучат слабостите и предимствата на работа в дадена фирма, да подготвят предложения към собствениците за промени и да изградят стратегия за успешното развитие, популяризиране и/или модернизиране на бизнеса.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ВСЪЩНОСТ ТАЙНИЯТ КЛИЕНТ?

Несъмнено всеки, който произвежда и предлага продукти или извършва дадени услуги цели това да се прави качествено и да се реализира успешно на пазара. А удовлетворението идва освен с успешната реализация на дейността на фирмите и с печеленето на нови и нови, доволни клиенти. Тайният клиент може да открие слабостите, а оттам започва пътят за отстраняването им и търсенето на нови решения. Тайният клиент може да говори с Вашата секретарка, да отиде във Вашия ресторант, хотел, офис, магазин или предприятие. Той с нищо не се различава от всеки Ваш клиент. Но има друга мисия, освен тази на потребител – да спечели доверието на екипа Ви и да Ви помогне.

Тайният клиент ще разграничи „добрия” от „лошия” служител, „качествения” или „некачествения” продукт или услуга и най-важното – от него получавате независимо мнение и професионални препоръки, изградени чрез събирането на информация в реално време и обстановка.

ЗАЩО НИЕ?

Стъпвайки на опита на най-добрите професионалисти във всички сфери на производството, търговията и услугите – можем като обикновен клиент да споделим мнението си, но като добър експерт – да дадем съвети.

 ВНЕДРЯВАНЕТО на ТАЕН КЛИЕНТ във Вашия бизнес или институция ще отговори на много и важни въпроси:

  • защо не съм/съм конкурентен на пазара?
  • какво да променя, пряко или косвено в бизнеса си/ в организацията си?
  • как да развия успешните отношения с партньорите си?
  • как да привлека нови потенциални клиенти/ потребители на услугата?
  • как да разбера кой и как си върши работата от служителите ми?
  • дали заплащането на екипа/персонала ми е адекватно на извършената от тях работа?
  • дали служителите от екипа ми са във „форма” и добър външен вид, който изисквам от тях, как комуникират с клиентите?
  • дали някой ме „ограбва” пряко или косвено?
  • дали условията на труд са добра предпоставка за извършване на качествена работа от екипа ми?
  • дали хората, с които съм избрал/а да работя имат уменията за бърза реакция в непредвидена ситуация?

Тайният клиент може да изясни всички други детайли, които са част от специфичната Ви работа.

КАК ВАШИЯТ БИЗНЕС ДА ДОНЕСЕ ИСКАНАТА ПЕЧАЛБА?

Тайният клиент може да проучи Вашата конкуренция, може да бъде потребител на Вашата услуга или да е пряк консуматор на продуктите Ви.

При наемане на Таен клиент се нуждаем единствено от съдействието Ви за проучване на спецификите на дейността Ви и напътствия за това къде и в какво да насочим вниманието си. В резултат на това – от тайния клиент ще получите актуален и професионален профил на ситуацията и адекватно изпълнение на поставената от Вас задача/проучване.

Тайният клиент, освен лично, ще Ви предаде конфиденциалната информация и на електронен и/или хартиен носител. При заснемане – ще получите и видео файлове.

Тайният клиент ще се съобрази изцяло с вашите изисквания за място и време за провеждане на задачите/проучванията, защото Тайният клиент е Ваш ПАРТНЬОР и ПРИЯТЕЛ.

Цените на услугите се формират индивидуално, според спецификата и продължителността на конкретната задача.

МОЖЕТЕ ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ!

 

ТАЙНИЯТ КЛИЕНТ СЕ ОТКРИВА НА ТЕЛЕФОН:

0878 887 139; 0878 435 893; 0892 344 044