„ДОРИАН” И „ИСКАМ БЕБЕ” В ОБЩА АКЦИЯ ЗА ДЕЦАТА

29 май 2011

С БЕБЕШКА КОЛИЧКА НА ДОРИАН ТЕСТВАТ ПЪРВАТА РАМПА ЗА ДЕТСКИ КОЛИЧКИ, НАПРАВЕНА СЪС СРЕДСТВА НА ДОБРОВОЛЦИ ОТ ФОНДАЦИЯ „ИСКАМ БЕБЕ”

IMG_2984Броени дни преди детския празник 1 юни, в столичната 17-та поликлиника беше открита първата рампа за детски колички, дарена от фондация „Искам бебе”. Рампата беше осветена от отец Румен и в присъствието на д-р Константин Петров – управител на 17- ти ДКЦ, Радина Велчева – председател на фондация „Искам бебе”, Милена Златкова от сутрешния блок „Тройка на разсъмване” на радио Витоша и Петьо Иванов – представител на вносителите на детски колички от „Дориан” /DorJan/.

За да бъдат проверени проходимостта и удобствата на рампата на болницата-от „Светът на бебетата”- DorJan , разходиха  количка за близнаци. Тържественото събитие организира Кремена Миленкова-координатор на фондацията за София и инициатор на кампаниите за изграждането на детските рампи в столицата.

„За нас е удоволствие да се присъединим към социални кампании като тази и да бъдем партньори на инициативите на „Искам бебе”. Радваме се, че с количката на „Дориан” ще подпомогнем семейство от Варна, което вече има близнаци от инвитро процедури. Най-важното за нас е да покажем колко важна е грижата за децата ни и трябва да открием комфорта, в който да ги отглеждаме“, каза Петьо Иванов от DorJan.

28.05.2011

Гр. София