DORJAN – дари количките от благотворителната кампания на „Човечността има лице” и „Искам бебе” при откриването на магазина си

20 юни 2011

„СВЕТЪТ НА БЕБЕТАТА” ВЕЧЕ Е В Ж.К. ДЪРВЕНИЦА

Metin-M.-pobeditel-fotokonkursЕкипът на DORJAN /Дориан/ зарадва малки и големи в почивните дни, при откриването на представителния си магазин. Поводите за бебешкото парти бяха няколко, но най-важните – предаването на количката за близнаците Калоян и Ванеса – на семейство Валентина и Йордан Иванови от Варна и количката за семейство Николови от Самоков, очакващо първото си дете през юли, в рамките на кампанията „Човечността има лице” на Фондация „Искам бебе” и „Тройка на разсъмване”. Подаръците получиха Радина Велчева – председател на УС на фонадация „Искам бебе” и Милена Златкова от предаването „Тройка на разсъмване” на радио Витоша.
Другите щастливци, които също си тръгнаха с количка /от три части/ от събитието бяха родителите на Метин Мехмед Хасанов на 5 месеца от София – победителят във фотоконкурса „Българското лице на  DORJAN /Дориан/. Второто място беше отредено за бебето Виктория Николаева Георгиева на 8 месеца от Варна, която спечели детско столче за кола, а третото на Айлин Исмаил Косин на 1 г. и 5 месеца, чиито родители получиха ваучер за пазаруване в магазина. Снимки на малките участници в конкурса ще бъдат включени в каталога на Дориан, който се подготвя в момента.
На партито участваха и се забавляваха деца и родители, сред пъстрите колички, играчки и балони, а за подобаващ финал – организаторите поднесоха огромна вкусна торта.
Всеки, който иска да се пренесе в света на бебетата DORJAN /Дориан/ вече може да го направи в новия дом на фирмата на бул. „Андрей Ляпчев” 34.

Milena-Petio-Radina-pobediteli

Milena-Z._Petio-I._Radina-V.-s-kolichkite