Италиански полъх и благотворителна акция нахлуват у нас в навечерието на 8 март

4 март 2011

01Най-женският месец започна с подаръци от най-висококачествената италианска козметика в магазин ISCHIA /Иския/ в София. /бул. „Граф Игнатиев”7А/. Вносителите на продуктите от едноименния екзотичен остров организират  истинска 8-момартенска фиеста в луксозния магазин. Всяка от дамите в деня на женския празник ще получи карта за намаление и подарък, който експертите-козметици, консултиращи в магазина пазят в тайна. Освен това в новия козметичен център вече са осигурили най- високия клас серия „Престиж” от италианските продукти. „И най-капризните дами могат да намерят своя подходящ и уникален крем за лице”, усмихва се загадъчно управителят на магазина Никола Златев. Стилният джентълмен и истински ценител на женската красота дори се ангажира лично J да консултира дамите при избора им на „КОМФОРТ ЗА КОЖАТА НА ЛИЦЕТО И ТЯЛОТО”,/каквото е мотото на магазина/. За повече информация- тел.0887 572 652.

Паралелно с комплиментите за дамите-вносителите на продуктите ISCHIA стартират Акция „Жълти стотинки”, съвместно с „Клуб Милосърдие, Съпричастност и Напредък”. Мотото на кампанията е „Деца помагат на деца”. От началото на март до 1 юни- 10 процента от всеки закупен продукт в магазина ще бъдат дарени за Детската клиника в УМБАЛ „Св. Георги” в Пловдив.

Идеята е заимствана от едноименната акция във Франция под патронажа на мадам Бернадет Ширак, чиято фондация„Болници в Париж – Болници във Франция“ работи вече 20 години и е реализирала много проекти във френското детско здравеопазване.

Информация заISCHIA

02Иския е най – големия сред островите в Неаполитанския залив, известен по цял сват като остров Верде(зелен остров) или като Островът на вечната младост. Тези имена са получени благодарение на богатството от борови гори, цитрусови насаждения и лозя, които характеризират острова. И, разбира се, отдавна островът е прочут с Термалните си извори. Още в древността за магията на термалните води са споменавали Омир в „Илиада” и Вергилий в „Енеида”, а както и Плиний и Страбон. Това потвърждава, че Термалните води са източник на красота и здраве.

ISCHIA LE TERME DELLA BELLEZZA в продължение намного години произвежда натурална козметика, чиято ценна формула се базира на Термална вода с ценни естествени активни  съставки, като например: бадемово масло, масло от Карите, етерични масла от лимон и портокал, бодлив залист /или миши трън/, конски кестен, зелен чай, ментол, бръшлян, невен, слез, лайка, масло от жожоба, масло от пшенични кълнове, камфор, хмел, Алое Вера, витамини A, C, E, F и др.

03Козметичните продукти ISCHIA LE TERME DELLA BELLEZZA непрекъснато се усъвършенстват. Можете да убедите сами в магазина на бул. „Граф Игнатиев”7А.