С усмивките на “ДОРИАН”

26 юли 2011

Varna-bliznaci-kolichka1Месец и половина след раждането им, близнаците Ванеса и Калоян от гр. Варна се убедиха в предимствата на своята нова бебешка „четириколка”. Хубавото при нея е, че ако мама и тате решат да я „карат” трябва да се съобразят единствено с хубавото време и натоварването на трасето по варненските паркове и улици. Бебетата получиха количката от DORJAN – „Светът на бебетата” като част от благотворителната кампания на „Тройка на разсъмване” и фондация „Искам бебе” – „Човечността има лице” през месец юни. На близнаците им се наложи да изчакат по-хубави атмосферни условия, за да изпитат всички удобства на луксозното червено возило. Друга количка на DORJAN вече радва и още едно новородено бебе. На рождения си ден – 15-и юли детето от друг провинциален град, заченато с инвитро процедура също получи подарък от Дориан и кампанията на „Тройка на разсъмване”.

Ексип България (ексклузивен представител на DORJAN) стъпи официално на българския пазар и през юни откри първия си луксозен магазин. Оттогава не спират с изненадите към своите посетители и клиенти.

Bliznaci-Vanesa-i-Kaloyan-Varna1За кратко време столичният шоурум / жк „Дървеница”, бул. “Андрей Ляпчев” 34/ се превърна в любимо място за пазаруване на майки, татковци, лели, баби и дядовци и всички които търсят колички с много удобства /3 в 1/, разнообразни цветове и модели с европейско качество и сертификати, и други бебешки залъгалки.

 

Светът на бебетата” Dorjan /Дориан/ може да бъде и ваш – само трябва да го посетите.

Информация за продукти:

DORJAN

mob.: 0893 49 48 49