ТЪРСИ СЕ “БЪЛГАРСКОТО ЛИЦЕ НА DORJAN”

16 май 2011

snimka-tekstКонкурс за най-добра, усмихната и нестандартна снимка на бебе стартира от днес

Xipp Bulgaria (Ексипп България ООД), ексклузивен представител на DorJan (Дориан) за България. Възрастови ограничения за фотографите-родители няма, но за бебетата-модели тя е от 0 до 3 годинки. Ако сте заснели първите усмивки, смешни гримаси или стъпки на вашето дете – можете да ги изпращате на адрес: konkurs.dorjan@xippbg.com.

Технически изисквания за снимките:
– до 2 снимки на дете (от които ще бъде избрана 1 за участие);
– големина на файла до 1 mb;
– файлов формат JPG.

Всички снимки ще бъдат показани на сайта http://www.dorjan-bg.com/, където можете да гласувате до 15 юни. Децата от първите три снимки, които съберат най-много гласове, ще бъдат включени във фотосесии за каталога на Дориан. Вносителите на комбинирани колички обещават подаръци за децата на снимките, класирани на 2-ро и 3-то място – съответно детско столче за кола и ваучер за пазаруване в магазина. Бебето-победител ще получи луксозна детска количка /от три части – зимен кош, летен кош и столче за кола, което се монтира лесно и бързо на рамата на количката/.

Освен снимката за участие в конкурса, трябва да изпратите и трите имена на детето (изписани на кирилица), неговата възраст и телефон за контакт.

Информация за предстоящото бебешко парти, откриване на новия магазин на Дориан, както и за всички модели на количките можете да търсите на адрес:

http://www.dorjan-bg.com/ или на телефон 0893 49 48 49.